Vår process

1.
Hembesök eller möte på arbetsplatsen
Hos Browé Transport förstår vi att varje flytt och transportuppdrag är unikt. Därför tar vi oss tid att lära känna dig och dina behov innan vi sätter igång. Vi tror på en personlig och kundorienterad approach som ger dig en bekymmersfri och smidig upplevelse. Vi börjar med att besöka dig i ditt hem eller på din arbetsplats för att få en tydlig bild av dina behov och önskemål. Vi tittar på vad som ska flyttas, hur det ska flyttas och var det ska flyttas till. Vi tar även hänsyn till eventuella speciella omständigheter, t.ex. trappor, trånga utrymmen eller ömtåliga föremål.
Image
2.
Planering och kommunikation
Tillsammans med dig går vi igenom detaljerna för din flytt eller transport. Vi planerar när allt ska ske, inom vilken tidsram och hur allt ska transporteras. Vi kommunicerar tydligt och transparent så att du vet exakt vad du kan förvänta dig. Vi diskuterar även vad du vill att vi ska göra och vad du eventuellt vill och kan göra själv.
Image
3.
Kostnadsförslag
Baserat på vår diskussion och planering får du ett detaljerat kostnadsförslag. Förslaget specificerar alla tjänster som ingår, tidsåtgång och eventuella extra kostnader. Du kan vara säker på att du får en rättvis offert.
Image
Image

Kontakta oss direkt?

Alla uppdrag börjar med att vi kommer ut och tittar. Först efter det kan vi lämna en korrekt prisbild och även lämna garantier på att uppdraget slutförs korrekt.
Image

Val
Inget bindande. Svar inom 24 timmar.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.