Företagsflytt Lund – flytthjälp för företag

Oavsett om din verksamhet behöver hjälp med att flytta inom samma stad eller mellan olika städer, är vi här för att underlätta processen. Vi erbjuder professionella flyttjänster för företag över hela Sverige och ser till att er företagsflytt genomförs så effektivt och smidigt som möjligt.

Image
1.
Hembesök eller möte på arbetsplatsen
Hos Browé Transport förstår vi att varje flytt och transportuppdrag är unikt. Därför tar vi oss tid att lära känna dig och dina behov innan vi sätter igång. Vi tror på en personlig och kundorienterad approach som ger dig en bekymmersfri och smidig upplevelse. Vi börjar med att besöka dig i ditt hem eller på din arbetsplats för att få en tydlig bild av dina behov och önskemål. Vi tittar på vad som ska flyttas, hur det ska flyttas och var det ska flyttas till. Vi tar även hänsyn till eventuella speciella omständigheter, t.ex. trappor, trånga utrymmen eller ömtåliga föremål.
Image
2.
Planering och kommunikation
Tillsammans med dig går vi igenom detaljerna för din flytt eller transport. Vi planerar när allt ska ske, inom vilken tidsram och hur allt ska transporteras. Vi kommunicerar tydligt och transparent så att du vet exakt vad du kan förvänta dig. Vi diskuterar även vad du vill att vi ska göra och vad du eventuellt vill och kan göra själv.
Image
3.
Kostnadsförslag
Baserat på vår diskussion och planering får du ett detaljerat kostnadsförslag. Förslaget specificerar alla tjänster som ingår, tidsåtgång och eventuella extra kostnader. Du kan vara säker på att du får en rättvis offert.
Image
Nils Fridlund
Nils Fridlund
2024-05-27
Den bästa flyttfirman jag använt.
Irina Iselind
Irina Iselind
2024-02-23
Vi är så nöjda! Snabbt, smidigt, trevligt, med glimten i ögat. Vi kommer definitivt anlita Browé transport igen vid nästa flytt.
Per Folkesson
Per Folkesson
2023-10-06
Vilka killar! Proffsigt från början till slut. Så här ska det fungera 👍 Kan varmt rekommendera denna flyttfirma 💪
Sandra L. Midelf
Sandra L. Midelf
2023-09-02
Fantastiskt bra! Supertrevliga och snabba killar. Väldigt prisvärt och inga konstigheter. Verkligen supernöjd – kommer rekommendera till alla jag känner när de behöver hjälp med flytt.
Cecilia Pusch
Cecilia Pusch
2023-03-23
Punktliga, pålitliga, trevliga. Allt är helt och fint när det levererats.
Åse Renneus
Åse Renneus
2022-07-05
De var professionella, trevliga och noterade verkligen vad som ska flyttas/tas ner. Tryggt för mig som kund. Jag inväntar offert.

Professionell partner för företagsflytt

Browé specialiserar sig på att leverera anpassade flyttlösningar för företag. Processen börjar med att vi besöker er för att utföra en detaljerad genomgång av era behov och förväntningar. Denna initiala konsultation möjliggör en optimal planering och utförande av flytten.

Flytt av en verksamhet är en betydande händelse som kräver välorganiserad planering och genomförande. Med vår expertis reduceras både stressen och avbrottet i er dagliga drift. Vårt team hanterar allt från demontering av kontorsmöbler till trygg transport av era värdefulla tillhörigheter.

Vi på Browé är engagerade i att ta hand om varje aspekt av er flyttprocess. Detta innebär att ni kan se fram emot en smidig övergång till nya lokaler med minimala störningar. Ni kan vara trygga i vetskapen om att allt utförs med största professionalism och omsorg – det lovar vi.

Image
Vad för flytt ska du göra?

Oavsett om du behöver hjälp med att flytta din verksamhet eller flytta dina ägodelar till ditt nya hem, så ser vi fram emot att hjälpa dig!

Vi hanterar delar eller hela er företagsflytt!

Behöver ni assistans med att flytta tung och skrymmande kontorsutrustning? En av de mest utmanande aspekterna av en företagsflytt kan vara hanteringen av stora möbler och teknisk utrustning. Det är inte alltid enkelt att organisera extra hjälp vid precis rätt tillfälle, så tveka inte att kontakta oss på Browé. Vi erbjuder hjälp med allt från enskilda moment till hela flyttprocessen, anpassat efter just era behov och förutsättningar.
Image

När du anlitar oss får du alltid:

  • Gratis och skräddarsydda offerter
  • Kvalité på varje uppdrag
  • Återkommer inom 24 timmar
  • Punktliga och alltid i tid
  • Professionell service
  • Trevligt bemötande

Anpassade flyttlösningar för varje företag

Hos Browé är vi medvetna om att varje företagsflytt är unik. Varje uppdrag kräver en individuellt anpassad lösning som tar hänsyn till just era specifika förhållanden och behov. Därför startar vi alltid med att boka in ett möte på ert kontor. Under mötet går vi noggrant igenom era krav och önskemål för att kunna utforma en flyttplan som passar just er.

Genom att personligen besöka er och se era lokaler får vi en bättre förståelse för uppgiften, vilket är kritiskt för vårt arbete. Denna metod säkerställer att vi kan leverera en exakt och transparent prisuppgift. För oss på Browé är noggrann och personlig förberedelse det mest professionella tillvägagångssättet för att säkerställa en företagsflytt som överträffar era förväntningar.

Image
Image

Kontakta oss direkt?

Alla uppdrag börjar med att vi kommer ut och tittar. Först efter det kan vi lämna en korrekt prisbild och även lämna garantier på att uppdraget slutförs korrekt.
Image

Val
Inget bindande. Svar inom 24 timmar.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.