Bohagsflytt Lund – flytthjälp för privatpersoner

Oavsett om du behöver assistans med bohagsflytt inom din stad eller mellan olika städer, står vi redo att hjälpa till. Vi erbjuder flyttjänster över hela södra Sverige, och ser till att din flytt blir så smidig som möjligt.

Image
1.
Hembesök eller möte på arbetsplatsen
På Browé Transport förstår vi att varje bohagsflytt är unik. Därför börjar vi alltid med ett hembesök för att få en klar bild av dina behov. Vi tittar på vad som ska flyttas, hur det ska packas och transporteras, samt eventuella särskilda omständigheter som trappor eller ömtåliga föremål.
Image
2.
Planering och kommunikation
Tillsammans med dig skapar vi en detaljerad plan för flytten. Vi diskuterar tidpunkter, tidsramar och hur allt ska organiseras. Vi håller en öppen och tydlig kommunikation så att du vet exakt vad som händer och när.
Image
3.
Kostnadsförslag
Efter vår genomgång får du ett detaljerat kostnadsförslag som inkluderar alla tjänster, tidsåtgång och eventuella extra kostnader. Vi garanterar en rättvis och transparent offert.
Image

Professionell bohagsflytt

Letar du efter en pålitlig partner för din bohagsflytt? På Browé förstår vi att varje flytt är unik och kräver skräddarsydda lösningar. Vi börjar alltid med ett personligt möte hos dig för att tillsammans gå igenom dina önskemål och behov. Detta säkerställer att vi kan planera och genomföra din flytt på bästa möjliga sätt.

Att flytta ett hem såväl som ett kontor innebär en stor förändring som kräver både energi och tid. Med vår hjälp kan du minska stressen som bohagsflytten medför. Vi har lång erfarenhet av att noggrant hantera allt från nedmontering av kök till slutstädning och säker transport av dina ägodelar.

Hos Browé tar vi hand om varje detalj i din bohagsflytt, så att du kan fokusera på ditt nya hem eller din nya arbetsplats utan extra bekymmer. Lita på att allt sköts professionellt och omsorgsfullt – det är vår garanti till dig.

Image

Vad för flytt ska du göra?

Oavsett om du behöver hjälp med att flytta din verksamhet eller flytta dina ägodelar till ditt nya hem, så ser vi fram emot att hjälpa dig!

Vi tar hand om en del eller allt!

Behöver ni hjälp med att flytta tunga och otympliga möbler? Ett av de jobbigaste momenten i en bohagsflytt är att lyfta stora möbler. Ibland kan det också vara svårt att hitta vänner som kan hjälpa till just när det behövs och då är ni självklart välkomna att kontakta oss på Browé. Vi hjälper till med allt från utvalda delar till hela processen i er bohagsflytt.
Image

När du anlitar oss får du alltid:

  • Gratis och skräddarsydda offerter
  • Kvalité på varje uppdrag
  • Återkommer inom 24 timmar
  • Punktliga och alltid i tid
  • Professionell service
  • Trevligt bemötande

Flyttlösningar för varje unikt behov!

På Browé förstår vi att ingen flytt är den andra lik. Varje uppdrag kräver en skräddarsydd lösning baserad på just dina förutsättningar och behov. Det är därför vi alltid inleder med att boka in ett möte hos dig. Under detta möte går vi noggrant igenom dina önskemål för att kunna planera flytten precis som du vill ha den.

Att personligen besöka dig och se dina förhållanden är en avgörande del av vårt arbete. Detta tillvägagångssätt säkerställer att vi kan ge dig en exakt och ärlig prisuppgift. För oss på Browé är en personlig och noggrann förberedelse den enda seriösa metoden för att garantera en flytt som uppfyller dina förväntningar.

Image
Image

Kontakta oss direkt?

Alla uppdrag börjar med att vi kommer ut och tittar. Först efter det kan vi lämna en korrekt prisbild och även lämna garantier på att uppdraget slutförs korrekt.
Image

Val
Inget bindande. Svar inom 24 timmar.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.