Flyttfirma Lund

– Vi på Browé transport har lösningen för er som ska flytta vare sig det gäller hem, kontor eller myndighet.

En professionell flyttfirma i Lund

Behöver du en flyttfirma inför flytten till eller från Lund? Då har du kommit helt rätt. Vi på Browé Transport har arbetat med alla möjliga typer av flyttar i över 20 år och kan bistå dig på ett snabbt och professionellt vis. Våra uppdrag består till stor del av flyttar till eller från Skåne och vårt mål är att alltid erbjuda branschens bästa möjliga service. Därför startar alla uppdrag med ett samtal och ett möte. Vi finns i Lund, men har uppdrag i hela Sverige där uppdraget börjar eller slutar i Skåne.

 

Stora som små är alla välkomna att kontakta oss för offert. Inget uppdrag är för litet eller för stort.

 

Flyttfirman i Lund med över 20 år erfarenhet

Vi vet att varje uppdrag är unikt och kräver anpassade lösningar efter de förutsättningar som finns. Därför startar vi oftast med att vi bestämmer en tid för att träffas för ett kort möte hemma hos er eller på er arbetsplats. Där går vi tillsammans igenom om vad ni önskar få hjälp med för att sedan planera flytten utefter era önskemål. Detta är en viktig del i vårt arbete då varje uppdrag är unikt och kräver att vi faktiskt kommer ut och tittar innan vi kan ge en exakt prisbild. Allt annat känns oseriöst för oss.

Vår styrka är vår flexibilitet och det visar sig i våra transportlösningar där vi alltid är punktliga och uppfyller de högt ställda krav som uppdragen ibland kräver.

 

Flytthjälp i Lund

En del människor associerar en flyttfirma med transport, och det är naturligtvis inte fel, men vi kan även hjälpa till med annat kring flytten. När det gäller just transport kör vi inom Skåne och vi arbetar dygnet runt. Utöver det kan vi hjälpa er med bl.a. packning, lagring och tunga lyft. Syftet är att kunna hjälpa er med allt vad flytten innebär.

Vi har stora och mindre skåpbilar med lyft samt kranbilar till de största möblerna. Med 20 år erfarenhet i branschen är vi en flyttfirma där du som kund alltid kan känna dig trygg med att jobbet blir gjort och att du får ett trevligt och personligt bemötande.

 

Tunga lyft – Flytta stora möbler

Behöver ni hjälp med att flytta stora möbler? En av flyttens mest tröttsamma och fruktade aspekter för många är att lyfta tunga och otympliga möbler. Ibland kan det också vara svårt att hitta vänner som kan hjälpa till just när det behövs och då är ni självklart välkomna att kontakta oss på Browé!

Bärhjälp i Lund är en av våra vanligaste tjänster i kombination med en flytt och vår långa erfarenhet gör att vi enkelt kan hjälpa dig även med de allra tyngsta möblerna.

 

Övriga tjänster kring flytten

Oftast vill man ha med sig alla ägodelar till det nya boendet, men det finns situationer när magasinering är ett bättre alternativ. Om du ska flytta utomlands eller till en mindre bostad kan det vara smidigt att kunna förvara en del föremål på ett tryggt magasin. Vårt magasin i Lund är både övervakat och larmat.

Läs mer om vår magasinering ifall ni behöver förvara era möbler efter flytten.

flyttfirma-lund

Boka gratis hembesök

– fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24h


mob-pattern