• Om oss

Bakgrund

Browé transport startades 1998 av Mats Browé i Veberöd. Inte långt senare växte vi och utökade bilparken, utvecklade våra tjänster och flyttade nära våra kunder som till stor del finns i Lund där vi också har kontor samt lager.
Vi är stolta över att många av våra kunder har varit med sedan vi startade och arbetar mycket på utveckling och utökande av våra tjänster utan att tumma på kvaliteten.

Vision

Vår vision är att kunna erbjuda en större geografisk täckning med egen närvaro för att erbjuda kostnadseffektiva och smarta lösningar både gällande flyttar samt transporter.

Service

Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest professionella servicen i branschen. Vår styrka är vår flexibilitet och vi utbildar personal för att kunna erbjuda mer men också en bredare kunskap inom många områden som vi kan applicera till vår verksamhet. Vi erbjuder våra tjänster inom flytt samt transport på flera orter.

Miljön

Vi är medvetna om vår branschs påverkan av miljön och har därför tydliga mål samt policys för att effektivt minska våra utsläpp. Vårt arbete styrs av vårt ledningssystem och vi är certifierade enligt ISO 14001, 9001 samt 39001.